Het Soultrain Traject 

Zit jij niet lekker in je vel en word je geblokkeerd door gebeurtenissen uit je verleden? Dan kun je terecht bij mijn andere bedrijf: My Soultrain.

Met My Soultrain inspireer en motiveer ik jou om weer vol levenskracht het beste uit jezelf en uit je leven te halen. Het is mijn missie om jou weer te laten stralen, zodat je volop van het leven geniet.

Aan de hand van mijn eigen verhaal heb ik daarvoor het Soultrain Traject ontwikkeld: een cursus, bestaande uit 10 modules, die je deels zelfstandig, deels samen met mij uitvoert.

Met het Soultrain Traject maak je een innerlijke reis door je verleden, via het heden naar een prachtige toekomst en maak je een concreet plan om het leven te leiden zoals jij dat wil.

 

 

In deze cursus leer je onder meer:

  • wat jouw levensverhaal jou vertelt
  • hoe je de kracht van muziek kunt inzetten
  • alles over de kracht van opruimen (inclusief 2 uur opruimcoaching bij jou thuis)
  • waar je nu staat en waar je heen wilt
  • hoe je een concreet plan maakt om jouw doelen ook daadwerkelijk te behalen.

De cursus kost € 595,00 (inclusief 2 uur opruimcoaching ter waarde van € 100,00!). Betaling in termijnen is mogelijk.

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik vertel je er graag meer over.

Wat anderen zeggen… 

Lees hier 2 prachtige reviews, die ik mocht ontvangen over Het Soultrain Traject. Zo fijn om te zien dat mijn programma zo’n positief effect heeft. Daar doe ik het voor. ?

“Ik heb de cursus gevolgd bij Jacqueline en het was een prettige reis! Het heeft me op diverse gebieden nieuwe inzichten gegeven. Zowel qua gevoel als verstand als qua omgeving. Een opgeruimd huis geeft een opgeruimd gevoel maar dat werkt hetzelfde omgekeerd.
Doordat ik met de diverse oefeningen me meer bewust werd van mezelf en hoe ik dingen deed gaf het me meer ruimte….ik besefte wat ik vasthield en waarom en heb leren loslaten. Dat gaf me lucht waardoor ik ook letterlijk ruimte ging maken door zaken weg te doen.
De begeleiding heb ik ervaren als prettig. Jacqueline weet kennis en kunde om te zetten naar praktijk. De cursusmap is helder en door de mooie oefeningen (museum oefening en bv muziek lijsten maken) heb ik ervaren wat ik zelf kan doen om lekkerder in mijn vel te zitten en heb ik letterlijk gezien hoe ik mijn leven nu ingedeeld heb en hoe ik het anders zou willen doen.
Al met al een echte aanrader omdat het een hands-on cursus is met praktische opdrachten die je precies aan datgene laten werken wat voor jou van toepassing is.
Gun jezelf deze reis met My Soultrain!”
Anoniem

“Na een leuke uitleg en gesprek met Jacqueline ben ik (in een voor mij moeilijke periode) begonnen met de opdrachten die ik kreeg. Vreemd, maar heel mooi om eigenlijk je eigen levensverhaal te schrijven en daarna weer te lezen. Het erna weer lezen van mijn verhaal haalde steeds weer meer herinneringen naar boven bij mij. Mooi… een speciale ervaring.
Na dit gedeelte heb ik met Jacqueline een gesprek gehad en ze heeft me goed uitgelegd wat de volgende stappen waren van het traject.
In mijn moeilijke tijd heb ik ook regelmatig contact met een praktijkondersteuner bij mijn huisarts. Met deze praat ik over de dingen die op dit moment niet lekker lopen in mijn leven.
Daarnaast ben ik begonnen met de muziek afspeellijsten op te zetten… Dat alleen al was een hele leuke bezigheid… Bij elk muziekstuk kwamen er herinneringen boven…
De “vrolijke/die me kracht geven” lijst luister ik vaak… Heel hard in de woonkamer. In deze coronatijden was dat een hele fijne ervaring. Mijn “nare” gevoel gaat dan weg en merk echt dat ik er vrolijker van word en ook anders tegen dingen ga aankijken… Misschien niet helemaal goed uitgelegd, maar ik word er echt een ander mens van…
De droevige afspeellijst speel ik vaak af als ik alleen ben, thuis of in de auto…. dan kan ik er vaak ook bij huilen…
Mijn ervaring van de soultrain is echt heel positief! Ik ben er een stuk door “veranderd” denk ik…. ik merk echt een andere kijk op de dingen in het leven.
Kortom: een aanrader!!!
Top Jacqueline, dank je wel!!!”
Anoniem