Even voorstellen...

Ik ben Jacqueline Hilberdink, professional organizer, ook wel ‘opruimcoach’ genoemd. Ik ben al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met Arthur en samen hebben we 2 fantastische kinderen. Ik woon in het altijd gezellige Winschoten

Mijn verhaal

Toen ik een minder fijne periode doormaakte, heb ik ervaren wat de kracht van opruimen is. Het is onvoorstelbaar hoeveel beter je je voelt als je huis een plek is waar je tot rust kan komen en je je thuis voelt.

Dit heeft zo’n positief effect op mij gehad, dat ik het anderen ook graag wil leren.

Opruimcoach

Daarom heb ik besloten een cursus professional organizing te volgen en als opruimcoach aan de slag te gaan.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen de kracht van opruimen te laten ervaren en ze te helpen zich gelukkiger te voelen.

Wat kan ik voor jou doen?

Ik hoop dat ik ook jou kan helpen.

Ik help jou structuur aan te brengen in jouw spullen, administratie, huishouden of tijd. Dat doe ik op een manier die bij jou past. Met veel persoonlijke aandacht voor jou.  Iedere situatie en iedere persoon is anders, dus mijn hulp is maatwerk.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

Neem dan contact met me op. Met veel plezier vertel ik je over de mogelijkheden.

Contactformulier